Op deze pagina staan alle specificaties van de Acer Aspire 3 (A317-33-C50Y) -17 inch Laptop. Deze laptop van het merk Acer heeft meerdere specificaties waarop hij vergeleken kan worden met andere laptops. Bij het vergelijken van laptops, kijken de meeste mensen naar het schermdiagonaal, het werkgeheugen van de laptop en de opslagruimte.

Wat de ideale laptop is, is afhankelijk van het gewenste gebruik. Mensen die een laptop vaak meenemen op reis, naar het werk of naar college, zullen vaak kiezen voor een laptop van 13 of 15 inch. Dit is een formaat dat makkelijk mee te nemen is. Hoeveel werkgeheugen, opslagruimte of processorkracht de laptop moet hebben, is afhankelijk van waar de laptop voor wordt gebruikt. De Acer Aspire 3 (A317-33-C50Y) -17 inch Laptop laptop heeft een schermdiagonaal van .

Als de laptop wordt gebruikt voor de meest eenvoudige dagelijkse taken, zoals het versturen van e-mails, het typen van documenten of het maken van aantekeningen tijdens college, dan volstaat vaak een eenvoudige laptop met een bescheiden hoeveelheid werkgeheugen en opslagruimte. Gaat de laptop echter gebruikt worden voor het bewerken van video's of het spelen van de nieuwste games, dan is het belangrijk om goed te letten op de processor die in de laptop zit, en de videokaart.

De Acer Aspire 3 (A317-33-C50Y) -17 inch Laptop laptop heeft werkgeheugen en een opslagruimte van .

Belangrijkste kenmerken

Kleur Zilver
Resolutie 1600 x 1900 Pixels
Paneeltype IPS
Werkgeheugen 8 GB
Touchscreen Touchscreen
Opslagcapaciteit harde schijf 512 GB
Toetsenbordverlichting No
Processorfamilie Intel Celeron
Aanvullende update-informatie De werking van deze Acer laptop kan afhangen van updates en/of de beschikbaarheid van apps. Doordat dit afhankelijk is van de fabrikant en/of app-ontwikkelaar kan Expert niet garanderen dat alle smart-functies en apps gedurende de levensduur van het product goed zullen blijven werken.
Serienaam Acer Aspire 3
Inchmaat laptop 17 inch (43 cm)
Besturingssysteem laptop Windows 11
Videokaart laptop Intel UHD Graphics
Opslagmedia laptop SSD
Processorserie laptop N5100