Een Dell laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Dell laptops.

Het merk Dell is in 1984 gestart en produceert niet alleen laptops. Dell verkoopt namelijk ook andere apparaten zoals computers, printers en servers. Lange tijd was Dell 1 van de grootste computermerken, maar inmiddels zijn ze door andere merken ingehaald. Het merk richt zich met name op de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen uiteraard laptops van Dell kopen. Laptops van Dell staan bekend om hun krachtige prestaties en innovaties.

Sinds enkele jaren besteedt Dell ook meer aandacht aan het uiterlijk van zijn laptops, om zo interessanter te worden voor particulieren. Zo bestaat hun nieuwe XPS serie uit krachtige laptops die er tegelijkertijd ook mooi uit zien. Hierdoor is Dell voor iedereen een interessante keuze geworden.

Verschillende laptop series van Dell:
Dell XPS - De XPS laptops zijn krachtige laptops gecombineerd met een mooi design. Deze serie laptops is uitermate geschikt voor particulieren die meerdere keren per week hun laptop willen gebruiken.
Dell Vostro - Robuuste laptops met een zacht prijsje. Interessant voor iedereen die niet al te veel geld uit willen geven voor hun laptop.
Dell Latitude - Laptops die ook gebruik kunnen worden als tablet.

Bekijk alle laptops van Dell