Een Microsoft laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Microsoft laptops.

Microsoft levert voor veel merken van laptops het Windows besturingssysteem. Maar daarnaast heeft Windows ook zijn eigen lijn laptops op de markt gebracht. Deze Microsoft Surface laptops bestaan in veel verschillende soorten en maten. De Microsoft Surface laptops zijn voor veel verschillende gebruikers geschikt. Voor mensen die veel onderweg werken, voor scholieren om aantekeningen te maken tijdens college's maar ook voor zakelijk gebruik doen deze laptops niet onder.

De Microsoft Surface Go laptops zijn het meest geschikt om onderweg te werken. Deze laptops zijn eigenlijk tablets, maar wanneer je het toetsenbord koppelt aan de tablet is het een volwaardige laptop. Dankzij het lage gewicht van deze laptop is hij ideaal voor mensen die onderweg werken, of om bijvoorbeeld aantekeningen te maken tijdens een college.

Daarnaast heeft Microsoft de normale Surface lijn. Deze laptops hebben een erg luxe uitstraling en voelen zacht aan. Het is ook de enige laptop reeks van Microsoft waarbij het toetsenbord niet los te koppelen is. De Microsoft Surface laptops zijn groter en zwaarder dan de Surface Go laptops, maar je kan qua prestaties ook meer van deze laptops verwachten.

Tenslotte zijn er nog de Microsoft Surface Pro en Microsoft Surface Book. De Microsoft Surface Pro laptops zijn vergelijkbaar met de normale Surface laptops, met het verschil dat de specificaties van de Pro laptops hoger zijn. Daarom zijn ze ideaal voor de zakelijke gebruiker. De Microsoft Surface Book laptops bevatten een krachtige videokaart, waardoor deze laptops ideaal zijn voor mensen die bezig zijn met grafisch werk. Desondanks is ook bij deze laptop het toetsenbord volledig los te koppelen.

Verschillende laptops van Microsoft:
Microsoft Surface Go - Ideaal om onderweg te werken.
Microsoft Surface - Laptops met een luxe uitstraling en goede specificaties.
Microsoft Surface Pro - Voor iedereen die dagelijks veel met de laptop bezig is.
Microsoft Surface Book - Voor de veeleisende gebruiker die op zoek is naar een goede videokaart. Bijvoorbeeld iedereen die veel bezig is met grafisch werk.

Bekijk alle laptops van Microsoft