Een Apple laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Apple laptops.

Apple is een bedrijf uit San Francisco dat vooral bekend is van zijn iPhone, iPad en MacBooks. het bedrijf begon met de verkoop van vaste computers, nu heet dit een iMac, maar de focus van het merk is de laatste jaren meer richting de iPhone gegaan. Apple brengt meestal 2 nieuwe laptops op de markt. De laptops van Apple staan bekend om hun hoge kwaliteit maar ook hun hoge prijs. Ondanks hun hoge prijs is de prijs-kwaliteitsverhouding bij laptops van Apple goed te noemen. De laptops hebben namelijk een lange levensduur.

Daarnaast staan de producten van Apple bekend om hun mooie design. Apple besteedt veel tijd en aandacht aan het design van hun producten. Bij de laptops van Apple is dit niet anders. Apple heeft verschillende modellen laptops. De MacBooks Air zijn dunne laptops die erg handig zijn om onderweg te werken. De MacBook Air is een stuk minder krachtig dan een MacBook Pro. De MacBook Pro staat bekend om zijn goede specificaties. Dit is een uitstekende laptop voor een dagelijkse of zakelijke gebruiker van de laptop. De normale MacBooks zitten een beetje tussen deze 2 modellen in.

De laptops van Apple draaien niet op Windows maar op het eigen besturingsprogramma van Apple, MacOS. Iemand die erg gewend is aan Windows zal even moeten wennen aan dit nieuwe systeem. Als je eenmaal gewend bent aan MacOS, zal je echter niet snel meer wisselen naar Windows. Omdat Apple zijn besturingsprogramma zelf maakt, kan het de hardware van de laptop perfect afstemmen op de software. Hierdoor kan het soms voorkomen dat een Windows laptop krachtigere specificaties lijkt te hebben dan een laptop van Apple, maar dat de laptop van Apple toch uiteindelijk beter en sneller presteert dan de laptop met Windows.

Verschillende laptop series van Apple:
Apple MacBook Air - De Apple MacBook Air laptops zijn erg dunne en lichte laptops. Ze zijn hiermee uitermate geschikt om onderweg te werken, of als de laptop bijvoorbeeld vaak verplaatst moet worden.
Apple MacBook Pro - De Apple MacBook Pro laptops zijn de meest krachtige laptops van Apple. Ze zijn uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker. Iedereen die dagelijks zijn laptop gebruikt en hierbij veel van de laptop verwacht, zal niet teleurgesteld worden door een Apple MacBook Pro.
Apple MacBooks - De Apple MacBook laptops zitten zowel qua prestaties als qua afmetingen en gewicht tussen de MacBook Air en de MacBook Pro in. Een erg geschikte keuze voor iemand die niet dagelijks de laptop gebruik, maar toch niet van wachten houdt en goede prestaties van zijn laptop wil zien.

Bekijk alle laptops van Apple