Een Asus laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Asus laptops.

Asus is een merk dat al jarenlang bekend is bij de laptops. Een laptop van Asus staat bekend om zijn hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Door deze hoge kwaliteit van de laptops is de kans een stuk kleiner dat de laptop binnen 2 jaar na aanschaf problemen geeft. De prijs-kwaliteitsverhouding bij laptops van Asus is erg interessant.

Asus brengt in meerdere prijsklassen laptops uit. Zo heeft Asus goedkope minilaptops en laptops van een gewoon formaat, voor een hele lage prijs. Daarnaast biedt Asus ook speciale laptops aan voor gamers. Deze laptops zijn voorzien van de nieuwste onderdelen, zodat de echte gamers de nieuwste spellen kunnen spelen op de hoogste stand. Asus is dus een interessant merk, ongeacht het budget.

Verschillende laptops van Asus:
Asus EeeBooks - De Asus EeeBook zijn kleine, compacte laptops. Ze zijn vooral geschikt om onderweg bijvoorbeeld tekstbestanden aan te passen. Zo is deze laptop erg geschikt voor studenten die tijdens colleges aantekeningen willen maken.
Asus Transformer - De Asus Transformer laptops zijn laptops die een combinatie zijn tussen een laptop en een tablet. Het scherm kan je helemaal ronddraaien, of zelfs loskoppelen van het toetsenbord.
Asus Zenbook - De Zenbook reeks laptops zijn de laptops voor iedereen die regelmatig zijn laptop moet gebruiken. De mooie uitstraling en de goede specificaties zorgen ervoor dat het een goedkoper alternatief is voor laptops van Apple.
Asus Republic of Gamers - De Asus ROG laptops zijn laptops met de beste specificaties om de nieuwste games op te kunnen spelen. Deze laptops zijn een echte aanrader voor de fanatieke gamers.

Bekijk alle laptops van Asus