Een Toshiba laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Toshiba laptops.

Toshiba is 1 van de grootste bedrijven van Japan. Het heeft ruim 200.000 mensen in dienst en is opgericht in 1875. Het is daarmee 1 van de oudste bedrijven op het gebied van technologie ter wereld. Toshiba maakt niet alleen maar laptops. Toshiba is ook bekend van televisies, 3D televisies en verschillende andere producten.

In Nederland is Toshiba niet een erg groot merk. Toch staan de producten die Toshiba verkoopt bekend om hun degelijkheid. Daarbij biedt Toshiba in elke prijsklasse enkele laptops aan. Daarmee is Toshiba een interessant merk, voor mensen met een klein budget maar ook voor iedereen die veel eist van zijn laptop en een groter budget hebben.

Verschillende laptop series van Toshiba:
Toshiba Satellite - De belangrijkste laptop serie van Toshiba. Het zijn degelijke laptops in verschillende prijsklassen.
Toshiba Portege - Hoge kwaliteit laptops met erg goede specificaties. Dit zijn de perfecte laptops voor iedereen die veel vereist van zijn laptops en daarbij ook een ruim budget hebben.

Bekijk alle laptops van Toshiba