Een Acer laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over Acer laptops.

Acer is een van de meest bekende en meest verkochte merken tussen de laptops. Het van oorsprong Taiwanees merk staat bekend om zijn betaalbare prijs. Maar Acer biedt veel meer dan alleen maar betaalbare laptops.

Acer heeft een zeer uitgebreid aanbod van laptops. In alle prijsklassen heeft het merk meerdere producten te koop. Hierdoor is het merk voor iedereen, ongeacht de prijsklasse waarin gezocht wordt, een goede optie. Acer heeft budget laptops voor iedereen die de laptop weinig gebruikt, maar ook zeer krachtige laptops voor de veeleisende gebruikers. Of ga je liever voor een laptop met een mooi design? Ook dat is mogelijk met een laptop van Acer.

De meeste laptops die Acer verkoopt, worden verkocht met Windows. Daarnaast heeft Acer meerdere laptops die in samenwerking met Google zijn ontwikkeld. Deze laptops worden Chromebooks genoemd. Deze laptops werken niet op Windows, maar op een besturingssysteem van Google. Deze Chromebooks zijn erg gericht op het altijd online zijn en zijn vooral geschikt voor mensen die veel reizen met hun laptop. De Chromebooks zijn daarom ook licht van gewicht.

Acer staat vooral bekend om de volgende series:
Acer Aspire
Acer Travelmate
Acer Chromebook

Bekijk alle laptops van Acer