Een HP laptop kopen, vergelijken of meer informatie over opzoeken? Op deze pagina vindt je meer informatie over HP laptops.

HP is een bekend merk op de markt voor laptops. Al jarenlang zijn ze een belangrijk merk. Een HP laptop staat bekend als een laptop met veel kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zowel de software als de hardware van HP staan bekend om hun hoge kwaliteit. Dankzij deze hogere kwaliteit is de kans veel kleiner dat je binnen 2 jaar problemen hebt met de laptop. De laptops van HP gaan dus gemiddeld gezien langer mee. De prijs is hoger dan de budget merken, maar desondanks is de prijs-kwaliteitsverhouding van HP laptops erg goed.

HP is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd producten verkoopt. Het is vandaag de dag 1 van de grootste bedrijven ter wereld, met een omzet van ruim 100 miljard dollar. Naast laptops en software produceert HP veel andere producten, waaronder printers. De laptops van HP staan naast hun hoge kwaliteit bekend om het mooie design. Daarnaast springen vaak de specificaties van een HP laptop in het oog.

Verschillende laptops van HP:
HP Chromebook - Deze laptops van HP draaien op Chrome OS. Dit is het besturingssysteem van Google. Deze laptops zijn licht van gewicht en zijn vooral handig om onderweg te werken.
HP Pavilion - De HP Pavilion laptops zijn wat grotere laptops en hebben goede specifiaties. Deze laptops zijn geschikt voor mensen die meerdere malen per week de laptop willen gebruiken.
HP Elitebook - Voor de veeleisende gebruiker heeft HP Elitebook laptops ontwikkeld. Deze laptops hebben high-end specificaties en zijn zeer geschikt voor mensen die dagelijks op hun laptop werken.

Bekijk alle laptops van HP