Op deze pagina staan alle specificaties van de Acer Aspire 5 A517-52G-732V -17 inch Laptop. Deze laptop van het merk Acer heeft meerdere specificaties waarop hij vergeleken kan worden met andere laptops. Bij het vergelijken van laptops, kijken de meeste mensen naar het schermdiagonaal, het werkgeheugen van de laptop en de opslagruimte.

Wat de ideale laptop is, is afhankelijk van het gewenste gebruik. Mensen die een laptop vaak meenemen op reis, naar het werk of naar college, zullen vaak kiezen voor een laptop van 13 of 15 inch. Dit is een formaat dat makkelijk mee te nemen is. Hoeveel werkgeheugen, opslagruimte of processorkracht de laptop moet hebben, is afhankelijk van waar de laptop voor wordt gebruikt. De Acer Aspire 5 A517-52G-732V -17 inch Laptop laptop heeft een schermdiagonaal van .

Als de laptop wordt gebruikt voor de meest eenvoudige dagelijkse taken, zoals het versturen van e-mails, het typen van documenten of het maken van aantekeningen tijdens college, dan volstaat vaak een eenvoudige laptop met een bescheiden hoeveelheid werkgeheugen en opslagruimte. Gaat de laptop echter gebruikt worden voor het bewerken van video's of het spelen van de nieuwste games, dan is het belangrijk om goed te letten op de processor die in de laptop zit, en de videokaart.

De Acer Aspire 5 A517-52G-732V -17 inch Laptop laptop heeft werkgeheugen en een opslagruimte van .

Belangrijkste kenmerken

Kleur Zilver
Inchmaat 17 inch (43 cm)
Besturingssysteem Windows 10
Resolutie 1920 x 1080 Pixels
Paneeltype IPS
Videokaart Intel Iris Xe
Werkgeheugen 8 GB
Opslagcapaciteit harde schijf 1256 GB
Toetsenbordverlichting No
Processorfamilie Intel Core
Processorserie i7-1165G7
Opslagmedia HDD+SSD
Aanvullende update-informatie De werking van deze Acer laptop kan afhangen van updates en/of de beschikbaarheid van apps. Doordat dit afhankelijk is van de fabrikant en/of app-ontwikkelaar kan Expert niet garanderen dat alle smart-functies en apps gedurende de levensduur van het product goed zullen blijven werken.
Serienaam Acer Aspire 5

Design

Kleur Zilver